Всі звільнені люди пройдуть спілкування зі спецслужбами


Українці, яких обміняли 27 грудня, пройдуть спілкування із нашими спецслужбами. Правоохоронці таким чином можуть отримати важливу інформацію про те, що відбувається на окупованій території.
Таке твердження в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив Михайло Чаплига, представник уповноваженого ВР із прав людини.
"Звичайно, всі ці люди пройдуть спілкування в тому числі і з нашими спецслужбами. Просто з банальної логіки, тому що спецслужби можуть отримати важливу інформацію, про те, що там відбувається", - сказав Михайло Чаплига.
Також представник уповноваженого ВР з прав людини пояснив важливість психологічної допомоги людям.
"Перше, що має надати держава – це психологічна допомога. Люди, які рік, два і дехто більше навіть провели в таких умовах потребують психологічної допомоги, щоб бути адаптованими в наше суспільство, щоб змогти адекватно спілкуватися з власними родинами. Це не так просто! Звісно, вони потребують фінансової допомоги, і їх родини. Вони потребують допомоги і в працевлаштуванні".
В ОБСЄ прокоментували обмін заручниками. "Необхідно нарощувати імпульс щодо обміну заручниками", - таку заяву зробили діючий голова ОБСЄ і міністр закордонних справ Австрії. Також політики назвали повернення людей додому в переддень Нового року "втішною подією".

Related

Політика 1776282952031044329

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item