МВФ виставляє вимоги, які доб'ють нашу країну - Рабинович


Народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович запропонував відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.
Про це політик заявив в прямому ефірі програми "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.
"Після заяви, яку зробив представник МВФ, я б заборонив діяльність цієї організації в Україні. Ось що фонд вимагає: знову довести тарифи до європейських, тобто їм мало, що нам нічим платити, потрібно ще більше коштів відраховувати в накопичувальний фонд для пенсії, продовжувати вирубку лісу і створювати антикорупційний суд. І тоді вони дадуть нам два мільярди. Та хай йдуть подалі зі своїми двома мільярдами, заради яких доб'ють країну і пенсіонерів", – обурився парламентарій.
За його словами, ці згубні для України умови з представником МВФ скоро буде обговорювати уряд.
"Вже зрозуміло, що МВФ діє цілеспрямовано на дестабілізацію України і знищення економіки. Ми їх не цікавимо як країна, як нація, їм не важливо, яке держава робити європейської обслуговуючої селом. Але нам це навіщо? Нам, країні, яка може стати передовою в Європі, навіщо слухати цю ахінею?" – заявив Рабинович.
При цьому політик розкритикував ще одну рекомендацію МВФ – провести приватизацію державних підприємств.
"Сьогодні, коли кожна людина знає, що свою машину або квартиру продати не можна, влади дуже важливо продати за безцінь державні підприємства, щоб Україна взагалі не мала шансів піднятися з колін. Ще краще – відразу дозволити продавати землю. Але це питання тимчасово відклали, тому що українці хоч і мирний народ, але цілком могли б знову зібратися на Майдан. Якщо наша влада ще раз підвищить тарифи, ще раз зменшить пенсії, ось тоді чекайте масових протестів", – зазначив лідер партії "За життя".
Резюмуючи сказане, він нагадав про готовність прихильників своєї політичної сили протестувати, якщо в країні знімуть мораторій на продаж землі сільгосппризначення.

Related

Політика 3033482046611986611

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item