Розширили список товарів, які заборонено ввозити з Росії


В Україні продовжено заборону на ввезення російських товарів до 31 грудня 2018 року.
Заборона на російські товари введена з 10 січня 2016 року постановою уряду від 30 грудня 2015 року "Про заборону ввезення на митну територію товарів походженням з Росії", пише "Сегодня".
До списку заборонених російських товарів додали поліетилен, полівінілхлорид - безбарвну, прозору пластмасу. Крім цього до списку увійшли сульфат амонію і суміш нітрату амонію з карбонатом кальцію або іншими неорганічними речовинами, що не є добривами.
Загалом, на територію України заборонено завозити російське м'ясо, рибу, крупи, хлібобулочні вироби, горілку, пиво, сигарети, кондитерські вироби, корми, ряд хімікатів і залізничного устаткування.
Рішення заборони ввезення російських товарів - відповідь на рішення уряду РФ заборонити з 1 січня 2016 року ввозити на свою територію українські продукти.
ЄС 14 грудня продовжив санкції проти РФ на півроку. Усі 28 країн-членів були єдині в цьому питанні, заявив президент Європейської ради 60-річний Дональд Туск. Санкції обмежують постачан­ня на територію Росії високо­тех­но­логічного обладнання. Отже — і їхні можливості в оборонній сфері. Також — у видобуванні газу й нафти, а це одна з ключових статей наповнення російського бюджету.

Related

Суспільство 343164549528512080

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item