Штаб: Бойовики обстріляли з Градів житлові квартали Новолуганського, є жертви

Новолуганське обстріляли з РСЗВ Град
У понеділок, 18 грудня, російсько-окупаційні війська обстріляли населений пункт Новолуганське Донецької області, у результаті є жертви серед мирних мешканців та руйнування.
У прес-центрі штабу АТО повідомили, що обстріл вівся близько 17.00 з реактивних систем залпового вогню зі сторони Горлівки, що знаходиться під контролем терористів "ДНР".
Кількість жертв та масштаби руйнувань наразі встановлюються. У селищі розпочата евакуація місцевих мешканців. Рятувальники здійснюють гасіння пожеж, що виникли в результаті терористичних обстрілів.
За словами очільника Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, бойовики випустили по житловому сектору щонайменше 15 снарядів РСЗВ Град. У результаті обстрілу у дитячому садку вибито шибки та пошкоджено майданчик, на вулиці Мічуріна загорілися приватні будинки.
"Станом на 18:00 відомо про двох поранених жінок (у стані середнього ступеня важкості їх доправили до лікарні) та про п’ять пошкоджених будинків, три з них горять", - проінформував він.
Нагадаємо, що в зоні АТО під час чергового обстрілу на Світлодарській дузі з боку бойовиків отримали поранення восьмеро добровольців Грузинського легіону.

Related

Події в Україні 1990426561200982872

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item