Суд взяв під домашній арешт заступника голови Запорізької ОДА

Справа сімейна. Влад Марченко разом з братом Марком створили схему, щоб не допускати до тендерів сторонніх
Червонозаводський районний суд Харкова вже обрав для двох фігурантів справи про фіктивні тендери в Запоріжжі і Метілополі у ​​справі про нанесення збитків на суму 87 мільйонів гривень запобіжні заходи
Йдеться про заступника голови Запорізької обласної ради та його брата - Владислава та Марка Марченків. Їх суд відправив під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.
Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.
Зараз в суді вирішується питання про обрання запобіжного заходу для третього фігуранта справи - директора одного з комунальних підприємств Мелітополя - Олега Обрезанова. Прокуратура наполягає на домашньому арешті і щодо нього.
Нагадаємо, 21 грудня СБУ провела в Запоріжжі масові обшуки у чиновників. Фігурантами справи став у тому числі заступник мера Запоріжжя Анатолій Пустоваров, його помічники, а також заступник голови Запорізької облради Владислав Марченко і його брат Марк Марченко. Чиновники організували схему для обходу держтендерів Prozorro. Держзамовлення отримували підконтрольні компанії, а самі послуги або роботи виконувалися лише на папері.

Related

Гаряча новина 4377080104384397017

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item