Нардеп Левченко: Партія регіонів насправді ніколи із влади не йшла


Після того, як українці на Майдані вигнали диктатора Януковича, більшість людей з його оточення, обдуривши народ, повернулися до влади.


Про це в ефірі програми Vox populi (19.15 – 20.00 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України (позафракційний) Юрій Левченко.

Політик заявив, що такі особи, як Мураєв та Партія регіонів насправді ніколи із влади не йшли.

«На превеликий жаль, після того, як ми на Майдані погнали диктатора Януковича, усі люди, які були навколо Януковича (переважна більшість, відсотків 90, які були в його оточенні і олігархічній клептократії), вони на наступних виборах – спочатку президентських, а потім парламентських – обдурили український народ за рахунок брехливих обіцянок і за рахунок різних лавочок, гречки та дитячих майданчиків. І український народ у своїй більшості обрав тих самих людей», – наголосив Юрій Левченко.

З його слів, Президентом обрали міністра часів Януковича. Левченко також нагадав, як Арсеній Яценюк свого часу називав Миколу Азарова найкращим чиновником та прикладом для інших.

Юрій Левченко наголосив, що якщо українці напередодні виборів, перед тим, як ставити галочку у бюлетені, не вивчатимуть кандидатів та не думатимуть, за кого голосувати, нормальної влади в країні не буде.

«Такі люди, як Мураєв, Партія регіонів, вони зараз є інтегральною частиною діючої влади. Більшість антинародних рішень у ВРУ приймаються голосами БПП, Народного фронту і Партії регіонів, тобто, Опоблоку, «Відродження» і «Воля народу». Це факт. І тому, очевидно, Мураєву дозволяється робити все, що завгодно, і говорити все, що завгодно», – заявив Юрій Левченко.

Related

Політика 4250369517565024249

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item