Соцмережі звинуватили Руслану у зміні політичної позиції


Співачку Руслану Лижичко розкритикували в мережі за останнє інтерв'ю. У ньому вона розповідає про російську техніку та зброю на Донбасі.
В інтерв'ю каналіу112 Руслана пояснила, чому Захарченко є маріонеткою Путіна.
"Вони (Захарченко та його подільники в "ДНР" - ред.) отримали зброю від Росії. Там була російська зброя, усі російські бойові одиниці - я все це бачила, я свідок", - сказала Лижичко.
Пізніше ролик з'явився у YouTube. Там співачку звинуватили у зміні політичної позиції. Їй пригадали раніші заяви про "громадянску війну". Вони прозвучали у 2014 році, коли Лижичко вперше повернулася з Донбасу.
Тоді Руслана заявила, що українські військові нібито "стріляють по своїх".
"Коли вона приїхала тільки з Донбасу, вона по-іншому говорила", - зауважив коментатор відео в YouTube.
"А як же "вогонь по своїх"? Розглянула нарешті?", - додали в дискусіях під роликом.
"Я перша била себе в груди і кричала, що в Україні немає громадянської війни. Але я приїхала туди та побачила, що снаряди летять у своїх же. Ось чого стосується мій головний на сьогодні меседж: Стоп вогонь! Припинити вогонь по своїх!" - казала співачка у студії УНІАН у 2014 році.
Тоді цитати Руслани підхопили російські пропагандистські ресурси. Вони заявили, що українцям брешуть, а співачка, учасниця Євромайдану, "стала на сторону ополченців".
Автор: Обозреватель
Цитати Руслани підхопили російські пропагандистські ресурси. Вони заявили, що українцям брешуть, а співачка, учасниця Євромайдану, "стала на сторону ополченців"
Цитати Руслани підхопили російські пропагандистські ресурси. Вони заявили, що українцям брешуть, а співачка, учасниця Євромайдану, "стала на сторону ополченців"
Автор: Обозреватель

Related

Суспільство 6872508955887837376

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item