Серед дня зі стріляниною пограбували ювелірний магазин


У Миколаєві четверо невідомих у чорному одязі та балаклавах зі стріляниною пограбували ювелірний магазин.
Вони побили вітрини та, погрожуючи відвідувачам та працівникам, забрали ювелірні прикраси та сервер із записами камер відеоспостереження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.
"Сьогодні, 4 грудня, близько 13:45 в районі Центрального ринку у м. Миколаїв чотирьома невідомими, попередньо, із застосуванням автоматичної зброї, був скоєний розбійний напад на ювелірний магазин", - йдеться у повідомленні.







Також зазначається, що один із очевидців покликав патрульних поліцейських, проте грабіжники відкрили вогонь у повітря, коли правоохоронці намагалися їх затримати. Після цього зловмисники втекли з місця події автомобілем BMW.
Поліція оголосила план "Перехоплення", машину нападників переслідували п'ять екіпажів патрульних, проте на Одеській трасі втікачам вдалось відірватися.
На місці пограбування працює слідчо-оперативна-група, яка вилучила чотири гільзи, ймовірно, від автоматичної зброї, відкрито кримінальне провадження за фактом розбою. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У Білій Церкві на Київщині в неділю, 3 грудня, близько 18-ї години невідомий чоловік в масці зі зброєю напав на ювелірний магазин. Під час нападу поранив двох працівників приватної охорони. Один із них згодом помер у лікарні

Related

Гаряча новина 5688555173017992429

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item