ООН зменшить фінансування програм в Україні


Представники міжнародних організацій стикаються з проблемою обмеженого доступу в "сіру зону".

 
Міжнародне фінансування гуманітарних програм Організації Об'єднаних Націй (ООН) зменшиться в наступному році на 31 млн дол. - до 187 млн ​​дол. Про це заявив гуманітарний координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер на прес-конференції в понеділок, 4 грудня.
 
"Насправді, і кількість людей, які охоплені гуманітарною допомогою, і обсяг фінансування, яке виділяється, дещо зменшилися, в порівнянні з минулим роком. Якщо говорити про гроші, в поточному році було 218 млн (доларів), на наступний рік ми просимо 187 млн", - сказав він.
 
Вокер зазначив, що на це є дві причини. Так, фінансування гуманітарних програм в Україні обмежено, через що зменшується кількість задіяних у реалізації ініціатив людей, оскільки вони їдуть в інші країни. Відповідно, можливості для реалізації також скорочуються.
 
А по-друге, представники міжнародних організацій стикаються з проблемою обмеженого доступу в "сіру зону" і на непідконтрольні території, через що немає можливості надати допомогу більшій кількості нужденних у ній.
 
Нагадаємо, 30 листопада Україна й ООН підписали рамкову програму партнерства, за якою передбачається залучення близько 700 млн дол.

Related

Економіка 2892689554147509942

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item