Розповіли, як радник Путіна організував захоплення України

Сергій Глазьєв, радник президента Росії, поетапно організовував захоплення України.
Про це написав Юрій Бутусов, журналіст, на своїй сторінці в Facebook: "Це буде в усіх підручниках з історії! Як проводився "референдум" в Криму, хто давав накази, як "мирні шахтарі" виходили на мітинги на підтримку "народної республіки" і "руського міра" - все це тут. Справа проти Януковичавідкрила секретні матеріали".
Він пояснює, що йдеться про аудіозаписи розмов між Глазьєвим, радником президента РФ, і Костянтином Затуліним , депутатом Держдуми, "Інституту країн СНД" - одними з провідних фахівців з України в оточенні Путіна.
Бутусов пише: "27 лютого, одразу після захоплення ключових об'єктів Криму російськими спецпідрозділами, Глазьєв обговорює кого треба включити до складу майбутнього" уряду Криму ". 27 лютого Затулін доповідає Глазьєву, що у нього є загони в Харкові - "Оплот", і в Одесі - "Народні дружини". "Я їх частково задовольнив, але у них великі апетити".
Та продовжує: "27 лютого з Харкова в приймальню Глазьєва дзвонить з Харкова співробітниця ватажка" Цитаделі "Євгена Жиліна." Дзвоню з приводу кошторису на людей ". 28 лютого Затулін повідомляє Глазьєву, що він профінансував антиукраїнські виступи в Одеській і Харківській областях".
Відомо, що на записах зафіксовано, як 1 березня Глазьєв говорив про необхідність зібрати в Запоріжжі натовп для захоплення облдержадміністрації, і підпорядкуванні міліції загарбникам.
Бутусов цитує Глазьєва: "У мене пряме доручення керівництва піднімати людей в Україні". "Ситуація серйозна - йде війна". Жодного пострілу ще не прозвучало - а Глазьєв вже веде війну".
Зазначається, що 1 березня Глазьєв дав вказівки одному з організаторів проросійського мітингу в Одесі, що натовп відпускати не можна, і треба брати облраду і збирати депутатів, і не розходитися, поки депутати не приймуть рішення про визнання влади в Києві нелегітимною: "Треба робити як в Харкові та Одесі - там уже облради забрали наші хлопці".
Радник Путіна давав вказівки: "У нас зараз Рада Федерації вже проголосувала указ про використання ... (про застосування військ за кордоном - ред.). Це серйозно і вас підтримають, не хвилюйтеся. Потрібні звернення до Путіна. Нам дуже важливі рішення облради. Ви їх просто привозите також, як робили ці ... (так збирали депутатів в Криму) Хто там коливається брати за шкірку і привозити".
Бутусов стверджує: "6 березня Глазьєв дзвонить Аксьонову і повідомляє, як саме треба формулювати питання в бюлетені для "референдуму". Аксьонов доповідає - з РФ прибули до Криму п'ять груп для організації агітації на підтримку "референдуму", причому з уже видрукуваною продукцією".
Поки Росія знаходиться під санкціями, доти не зможе отримати вигоду з Керченського моста. Однак, щоб вийти з-під санкцій, Кремлю потрібно повернути Україні Крим.

Related

Події в Україні 627844991509722337

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item