Катастрофа MH17: Британська розвідка заявила, що ракетну установку привезли з Росії

У Британії переконані: за катастрофою MH17 стоїть Росія 
Таємна служба розвідки Великої Британії (MI6) переконана, що ракетна установка, з якої збили малайзійський Boeing-777 рейсу MH17 у небі над Донбасом у 2014 році, була перекинута на територію України з Росії.
Як передає Радіо Свобода, про це йдеться в щорічній доповіді комітету з розвідки й безпеки парламенту Великої Британії.
"Ми знаємо, і не маємо ніякого сумніву, що російські військові надали і згодом вивезли назад ракетну пускову установку", - говориться у документі.
У британській розвідці переконані, що Росія веде інформаційну війну в масовому масштабі. Один із прикладів - масована пропаганда, щоб переконати світ у тому, що вона не несе відповідальності за збиття літака рейсу MH17.
Нагадаємо, що за даними розслідування The Insider і Bellingcat, головним фігурантом справи про авіакатастрофу Boeing є головний інспектор Центрального військового округу, генерал-полковник Микола Ткачов з позивним Дельфін.
Катастрофа малайзійського Boeing сталася 17 липня 2014 року. Літак авіакомпанії Malaysia Airlines летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 осіб, які перебували на борту. У серпні 2014 року була створена Міжнародна слідча група, куди увійшли представники Росії. У липні 2015 року Росія заблокувала в Радбезі ООН пропозицію створити міжнародний трибунал з розслідування аварії MH17. 
28 вересня 2016 року Міжнародна слідча група офіційно оприлюднила результати розслідування катастрофи Boeing Малазійських авіаліній рейсу МН17, згідно з якими літак збили з ЗРК Бук, який доставили на Донбас з території Росії. 

Related

Події у світі 2844083211240819604

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item