Хто заплатить за телеканал NewsOne

Якщо і потрібно що-небудь блокувати – це перевіряючі органи
Мені не все подобається на телеканалі NewsOne. Не подобаються його власники, їхні політичні погляди і цинізм, з яким вони переписують історію, граючи на емоціях і стереотипах мільйонів розчарованих глядачів, що втратили орієнтир.
Але це мої особисті проблеми. Як громадянин і політик я можу, і буду боротися з цим, висловлювати свої погляди і доносити іншу точку зору всіма доступними способами. Але блокувати ЗМІ — це не вихід. За це будуть платити не власники NewsOne, які зараз тільки заробляють очки, виставляючи себе жертвами, а всі ми — як суспільство і післяреволюційна країна. І це не чистоплюйство, а елементарна логіка. Якщо і потрібно що-небудь блокувати — це перевіряючі органи, які за три роки так і не встановили джерела фінансування більшості медіа в країні.
Окремо хочу висловити підтримку журналістам телеканалу. Серед них є кореспонденти і ведучі, які чесно виконують свою роботу.
Комусь може не подобатися контекст, в якому вони працюють. Можливо, багато хто з вас вчинили б інакше, як це зробив колись колектив TVi, який, не соромлячись відрейдерили в скарбничку Віктора Януковича. Але це особистий вибір і персональна відповідальність кожного.

Related

Події в Україні 70652641511265940

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item