11-місячну дівчинку побили до переломів, підозрюють маму


У Кам'янському біля Дніпра побили 11-місячну дівчинку Софію.
Вона потрапила до лікарні тиждень тому. За це час до дівчинки ніхто не з'явився. Припускають, що Софію побила власна мати, повідомляє ТСН.
У Софії переламані ребра, 2 коліна і 2 стегна. Дитина в реанімації.
"Це все реабілітація на багато років. Дитина не підпускає до себе людей. Вона повністю закрита простирадлами, коли їх знімають, то вона починає скиглити. Вона дітей ще якось підпускає, але дорослих боїться", - кажуть місцеві мешканці. Біля дівчинки весь час чергують лікарі.
Маму Софії затримали, але відразу відпустили. Жінка розповіла поліції, що впала на дівчинку. Лікарі кажуть, що від цього неможливо отримати такі травми.
"У неї зламані ребра і стегна. Добре, що вона не стукнула по голові, її подивилися і там все добре. Дівчинка ця дуже хороша, вона у свої 11 місяців вже нормально розмовляє. Вона просить їсти, каже медсестрам "мама". Це така світла дитина, але ось що її чекає далі? Притулок. Якщо зараз дати про цю дівчинку інформацію, то є шанс, що її хтось забере", – розповіла місцева мешканка.
На Волині у Горохівську ЦРЛ було доставлено 4-місячну дівчинку. У неї був забій головного мозку і множинні гематоми обличчя.

Related

Гаряча новина 7043637460785496181

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item