В Україні створять спецзагін із 55 вертольотів

Вертоліт Airbus

Вертольоти марки Airbus забезпечать систему покриття по всій країні на випадки надзвичайних ситуацій. Машини будуть використовуватися на пожежах, викликах кримінального характеру і доставках хворих.

 
У поточному році в Україні створять мобільний загін служби реагування, у якого в розпорядженні будуть близько 55 вертольотів. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час свого виступу в Хмельницькому у п'ятницю, 26 січня, повідомляє РІА Новости Україна.
 
"Дві тисячі вісімнадцятий - це рік, коли Україна отримає перший передовий мобільний загін служби реагування", - сказав Аваков.
 
За його словами, великий контракт, який МВС України вже кілька місяців готує спільно з Держслужбою з надзвичайних ситуацій, Національною гвардією і поліцією, передбачає отримання близько 55 вертольотів марки Airbus.
 
Аваков уточнив, що вертольоти дозволять "забезпечити систему покриття по всій країні, починаючи від реагування на надзвичайні ситуації, пожежі, виклики кримінального характеру і закінчуючи медичними питаннями, коли потрібно буде доставити в гострих ситуаціях хворого з невеликого села безпосередньо до фахівця".
 
Нагадаємо, в Кременчуці впав вертоліт.

Related

Події в Україні 5250451284296715568

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item