Пенсіонерів убили, засолили та замурували


Подружжя німецьких пенсіонерів 66-річну Ельфріду та Петера, 70 років, убили, засипали сіллю та замурували у гаражі.
У злочині підозрюють 25-річного сина убитих та його 22-річну дружину. Про зникнення батьків син повідомив запізно і дає суперечливі свідчення, повідомляє Heute.
Пара з міста Шнайттах біля Нюрнберга безслідно зникла з середини грудня минулого року.
В понеділок, 22 січня, поліція виявила два тіла в гаражі будинку, де мешкало подружжя. У середу стали відомі результати розтину. Обоє померли від черепно-мозкової травми. Зловмисник кілька разів ударив кожного по голові тупим предметом.
Тіла загорнули у фольгу. На голови натятнули пластикові пакети. Засипали великою кількістю солі та забетонували у гаражі. Сіль була потрібна, аби зменшити кількість рідини, котра витікала з ран, припускають у поліції.
Син убитих — головний підозрюваний у справі. В останніх числах грудня повідомив правоохоронцям про зникнення батьків. Ельфріду і Петера, говорять сусіди, не бачили з середини місяця.
Чоловік все більше плутається в показах. Спочатку заявив, що батьки вирушили у відпустку. Постійно називає інші місце і тривалість їх поїздки.
Причиною вбивства міг стати конфлікт між свекрухою та невісткою, припускають правоохоронці.
Правоохоронці розкрили вбивство та розбійний напад на родину пенсіонерів у селі Водяне Кам'янко-Дніпровського району на Запоріжжі. Двоє чоловіків напали на родину вночі 15 січня. Зв'язали чоловіка та жінку, катували, вимагали коштовності та гроші. Потім залишили пенсіонерів помирати. Жінка кілька днів лежала поруч із мертвим чоловіком.

Related

Події у світі 8304819354031989626

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item