Берлін назвав умови зняття санкцій з Росії

У Німеччині розповіли про умови для зняття санкцій з Росії

У федеральному уряді Німеччини заявили, що санкції залишаться доти, поки будуть залишатися причини їх введення - анексія Криму та підтримка сепаратистів на сході України.

 
Санкції з Росії знімуть тільки тоді, коли питання з анексованим українським Кримом і конфліктом у Донбасі буде вирішене. Про це в середу, 31 січня, заявила на урядовому брифінгу представник Кабміну Ульріке Деммер, повідомив Укрінформ.

"Санкції не є самоціллю, вони є реакцією, з одного боку, на незаконну анексію півострова Крим, який належить Україні, з іншого боку, дестабілізацію Росією сходу України сепаратистськими силами, які підтримуються Москвою. Введені ЄС санкційні заходи будуть залишатися до тих пір, поки залишаються причини, за якими вони були введені", - сказала Деммер.
 
Під час брифінгу у Деммер запитали, чи буде канцлер Ангела Меркель обговорювати тему санкцій з декількома прем'єр-міністрами федеральних земель на плановій зустрічі. На це представник Федерального уряду відповіла, що не знає, про що буде розмова.
 
Відзначимо, раніше п'ять прем'єр-міністрів федеральних земель східної Німеччини виступили за пом'якшення санкцій проти Росії. За словами ініціатора пропозиції, прем'єра Саксонії-Ангальт Райнера Газелоффа, санкції виявилися неефективними і нашкодили німецьким аграріям на мільярди євро.
 
Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що Російська Федерація отримала офіційний дозвіл на будівництво 55-кілометрової ділянки газопроводу в територіальних водах Німеччини.

Related

Події у світі 1932288524210731328

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item