Укроборонпром продав танків на три мільярди

Укроборонпром продав танків на рекордну суму

Завод ім. Малишева, який входить до складу державного концерну, продав у 2017 році військової техніки більш ніж на 3 млрд грн.

 
Головний виробник бронетехніки в Україні завод ім. Малишева, який входить до складу державного концерну Укроборонпром, продав у 2017 році військової техніки більш ніж на 3 млрд грн., що є рекордом для підприємства. Про це в п'ятницю, 12 січня, повідомили в прес-службі держконцерну.
 
Відзначають, що такий результат був досягнутий завдяки 100% виконанню заводом усіх поставлених завдань у строк, в тому числі, завершенню планових відправок танків Оплот для Королівства Таїланд.
 
"За контрактом з Таїландом, заводу Малишева залишилося здати замовнику всього кілька бойових машин. На підприємстві планують завершити виконання домовленостей у I кварталі 2018 року", - повідомили в Укроборонпромі.
 
У дежконцерні додали, що завод завершив відправку п'ятої партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан.
 
"Моторно-трансмісійні установки представляють собою комплекти, в які входять двигун, трансмісія, системи обслуговування двигуна, система очищення повітря, броньований дах. Надалі всі ці комплекти будуть встановлюватися на пакистанські бойові машини Аль-Халід-1", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Укроборонпром у 2017 році передав українській армії 3,673 тисячі одиниць бойової техніки та озброєння.

Related

Бізнес 7104325537028002567

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item