Керівники райради "погоріли" на вимаганні хабарів


Керівництво Новомиколаївської райдержадміністрації та Новомиколаївської районної ради організували схему з вимагання хабарів.
Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.
"Вони вимагали від фізичної особи-підприємця та отримали неправомірну вигоду у розмірі 27 тис. грн за вирішення питання про виділення земельних ділянок на території Запорізької області, загальною площею 20 га, під ведення сільськогосподарського товарного виробництва, з подальшим укладанням угоди про її користування терміном на 15 років", - зазначила Сарган.
Вона додала, що під час особистого обшуку голови Новомиколаївської райради виявлено та вилучено частину раніше обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 7 тис. грн.
У Львівській обл затримали підприємницю. Вона обіцяла за хабар повернути зацікавленим їхній конфіскований товар. Оперативники управління захисту економіки Нацполіціі встановили, що товар, вилучений працівниками Львівської митниці під час незаконного переміщення через державний кордон України, прямував на зберігання і подальшу утилізацію на одне з підприємств.

Related

Гаряча новина 2419496754326478134

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item