Митниця затримала велику партію обладнання для майнінгу

"Асіки" не доїхали до замовника

В аеропорту Бориспіль митники затримали партію з 200 ASIC-майнерів, за допомогою яких видобувають біткоїни. Устаткування, вартістю 13 млн гривень, було вилучено.

 
Співробітники митниці попередили спробу ввезення на територію України обладнання для видобутку криптовалюти орієнтовною вартістю 13 млн гривень. Про це в Facebook повідомила Державна фіскальна служба.




 
Як зазначається, 200 ASIC-майнерів, придбаних у Гонконзі, намагалися ввезти через митний пост аеропорту Бориспіль. Вантаж прямував на адресу вітчизняного суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності авіатранспортом. Свій вантаж правопорушники намагалися провезти за допомогою недостовірної інформації в митній декларації.

"Через цю угоду державний бюджет України міг втратити мільйони гривень. Порушено адміністративну справу про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України. Зазначене обладнання вагою нетто 950 кг вилучили до винесення судом рішення у справі", - сказано в повідомленні.
 
Нагадаємо, в Києві грабіжники 25 січня вчинили напад на ресторан, внаслідок якого їх здобиччю стало обладнання для майнінгу.

Related

Гаряча новина 5627959591249767072

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item