Клімкін анонсував зустріч Порошенка з Трампом

Петро Порошенко і Дональд Трамп

Президенти України і США проведуть переговори в ході Всесвітнього економічного форуму в швейцарському Давосі, який відбудеться 23-26 січня, стверджує глава МЗС.

Президент України Петро Порошенко зустрінеться зі своїм американським колегою Дональдом Трампом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Про це сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін в ефірі телеканалу Інтер, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Звичайно, президент буде розмовляти з Трампом...", - сказав Клімкін, кажучи про майбутні зустрічі глави українського лідера в Давосі.
Міністр уточнив, в якому форматі будуть спілкуватися президенти.
"Про що можна говорити в форматі спільної зустрічі? Ну, звичайно, вони будуть розмовляти як два президенти. Який сенс обговорювати питання і дуже чутливі питання в форматі якомусь дуже загальному", - резюмував Клімкін.
Як повідомлявлось, Порошенко вже двічі зустрічався з Трампом. Перша зустріч відбулася 20 червня 2017 року в ході візиту президента України до Вашингтона. Тоді Трамп прийняв Порошенка в Білому домі.
Друга зустріч відбулася 21 вересня 2017 року під час Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Тоді Трамп і Порошенко годину спілкувалися в готелі Lotte New York Palace Hotel.

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item