Прикордонники затримали трьох іноземців на кордоні

Українські прикордонники затримали трьох іноземців при спробі незаконно покинути територію країни.
Двоє затриманих виявились громадянами Грузії, один - Азербайджану, повідомили у прес-центрі Державної прикордонної служби України.
"Харківський прикордонний патруль спільно з дільничним на відстані 200 метрів від лінії держкордону затримали "мандрівників", які намагались незаконно перетнути рубіж на вихід із України. Двоє затриманих виявились громадянами Грузії, один - Азербайджану, супроводжував їх громадянин України", - йдеться у повідомленні.
Прикордонники затримали трьох іноземців на кордоні
Прикордонники затримали трьох іноземців при спробі незаконно покинути Україну. Фото: РБК-Україна
Крім того, після фіксації ознак правопорушення вказаних осіб доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів.
Українським прикордонникам вдалось затримали чотирьох іноземців, які були у міжнародному розшуку. Так у аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів зі Стамбула виявили двох громадян, які перебувають у розшуку Інтерполу. Один із затриманих - поляк. Його розшукують за підозроюу шахрайстві. Інший - громадянин Казахстану. Його розшукують за підозрою у вчиненні крадіжки. Обоє затриманих прибули одним рейсом.

Related

Суспільство 2359481815165494431

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item