На Дніпропетровщині поліцейська запросила на побачення грабіжника і затримала його


У Дніпропетровській області співробітниця поліції запросила на побачення грабіжника і затримала його.
"Близько 19:00 п'ятниці, 19 січня, поліцейські патрулювали територію району в місті Кам'янське (Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області. На вулиці Слісаренко вони почули, що у міської лікарні голосно кричить жінка. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що до неї підбіг незнайомець, штовхнув на землю, вирвав з рук сумку і втік ", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП в Дніпропетровській області.
59-річна жінка запам'ятала тільки одяг нападника. Поліцейські оперативно встановили особу та номер мобільного телефону ймовірного грабіжника.
"Щоб виманити зловмисника на зустріч, співробітниця сектору реагування патрульної поліції подзвонила йому і призначила побачення", - повідомили правоохоронці.
За інформацією поліції, таке нестандартне рішення дозволило протягом кількох годин після скоєння злочину затримати нападника.
Відкрито кримінальне провадження за грабіж, зловмисникові повідомлено про підозру.
В Сумській області двоє грабіжників намагалися пробратися в магазин і один з них застряг у віконній решітці.Зловмисникам не вдалося відкрити двері, тому вони намагалися через вікно потрапити в приміщення. Поліцейські визволили його з металевої пастки та доправили до відділу поліції для з'ясування всіх обставин.

Related

Події в Україні 7223107453582788560

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item