Путін сам спровокував США на створення ядерної боєголовки - політолог


Погрози ядерною зброєю з боку президента Росії Володимира Путіна спровокували розширення військ НАТО в Європі та створення ядерної боєголовки.
Про це сказав політолог Микола Давидюк в ефірі "112 Україна".
"При всьому намаганні створити імідж сильного політика всередині Росії у зовнішньому світі він виглядає надзвичайно слабким. По всьому кордону колишнього впливу Російської Федерації, до якого входили країни Балтії, Польща, уже стоять війська НАТО. Путін їх так боявся, але саме при ньому відбулося найбільше розширення НАТО у Східній Європі. Його неадекватна поведінка провокувала НАТО на розширення, Сполучені Штати - на прийняття таких рішень. Східна Європа буде захищена ядерно.
Це натяк на те, що до Путіна починають ставитися, як до лідера Північної Кореї, як до політика, який починає втрачати глузд. Постійний шантаж ядерною зброєю не є прийнятним. Це його найбільша помилка. Світові еліти його не хочуть сприймати, інші президенти до нього не хочуть ставитися, як до рівного", - сказав Давидюк.
Адміністрація президента США Дональда Трампа збирається послабити обмеження на використання ядерної зброї та створити нову ядерну боєголовку з зарядом малої потужності для ракет Trident. Розробка ядерних міні-бомб ведеться перш за все для стримування Росії та Північної Кореї.

Related

Політика 8546941385684370835

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item