Лагард ткнула Порошенка носом у "сирітство" Нацбанку


Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард нагадала президенту Петру Порошенку про необхідність призначити керівника Національного банку.
Про це вона розповіла після розмови з Порошенком на полях економічного форуму у Давосі.
"У мене щойно була дуже приємна зустріч із президентом Порошенком і членами його команди. Це дало нам шанс поговорити про всі заходи, які вже вживаються. Сподіваємося, що... плани будуть реалізовані. Ми говорили про те, що буде призначений керівник банку (НБУ. - ред.). Україні це дуже потрібно", - наголосила Лагард.
18 січня президент Петро Порошенко вніс у парламент проект постанови про звільнення Валерії Гонтаревої з посади голови НБУ. Також президент подав проект постанови про призначення Якова Смолія на посаду голови Національного банку України.
Гонтарева подала президентові заяву про відставку з 10 травня 2017 року за власним бажанням. Із 8 серпня до 26 вересня Гонтарева перебувала в оплачуваній відпустці. З 26 вересня вона продовжила перебувати у відпустці за свій рахунок до затвердження її відставки. Виконувати обов'язки глави НБУ призначили її першого заступника Якова Смолія.

Related

Політика 697033369381675395

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item