В Україну прибула генерал-губернатор Канади

Жулі Паєтт розповіла про теплу зустріч в аеропорту

Генерал-губернатор Канади Жулі Паєтт зустрілася у Львові з президентом України Петром Прошенком. Вони планують обговорити співпрацю сфері безпеки між Україною та Канадою.

 
Генерал-губернатор Канади Жулі Паєтт разом з очільником штабу оборони країни генералом Джонатаном Венсом у четвер, 18 січня, прибула до Львова. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Twitter.
 
Зустріч Жулі Паєтт з Петром Порошенком розпочалася у львівському палаці Потоцьких.
"Надзвичайно радий вітати генерал-губернатора Канади пані Жулі Паєтт і канадську делегацію з візитом в Україні", - написав Порошенко в себе у Twitter, розмістивши фото зустрічі.
Раніше про приліт до Львова розповіла Паєтт. У своєму повідомленні в соцмережі вони зазначила, що її тепло зустріли в Україні.
 
"Прилетіла до Львова з Канади. Теплий прийом українськими чиновниками", - підписала Паєтт, фотографію, де її зустрічають з хлібом і сіллю жінки в національних костюмах.
Раніше повідомлялося, що під час зустрічі Порошенко і Паєтт обговорюватимуть питання двостороннього співробітництва, зокрема, у сфері оборони.
"Під час зустрічі будуть обговорені питання подальшого поглиблення особливого партнерства між Україною і Канадою, зокрема, у сфері безпеки. Заплановане також спільне відвідання Міжнародного центру миротворчості і безпеки, де в рамках канадської місії UNIFIER здійснюється підготовка українських військовослужбовців", - повідомляється на сайті президента.
 
Раніше повідомлялося, що під час візиту Жулі Паєтт зустрінеться з президентом України Петром Порошенком і канадськими солдатами, які допомагають українським військовим у рамках операції UNIFIER.

Related

Події в Україні 1869367895577287888

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item