Путін почав вибори ганебним фарсом - Турчинов


Президент Росії Володимир Путін почав свою четверту виборчу кампанію з ганебного фарсу. 
Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.
У відомстві повідомили - 31 грудня 2017 року російські війська у Сирії зазнали найбільших втрат за весь час проведення військової операції.
На російській авіабазі Хмеймім було знищено щонайменше чотири бомбардувальники Су-24, два винищувачі Су -35С, військово-транспортний літак Ан-72 та склад боєприпасів, сказав Турчинов.
"Цього ж дня під час виконання бойового завдання був знищений російський гелікоптер Мі-24", - зауважив він, додавши, що російському Генштабу та Міністерству оборони не вдалося приховати такі масштабні втрати.
"Путінська пропагандистська заява про перемогу російських військових у Сирії, з якої він почав свою четверту президентську виборчу кампанію, перетворилася на ганебний фарс, а військовий парад, який він приймав на сирійській землі, - на похоронну процесію", - резюмував Турчинов.
У вересні 2015 року російська Рада Федерації затвердила використання російських військових у Сирії на прохання президента Сирії Башара Асада.
Західні країни заявили, що російські удари спрямовані не тільки на ІДІЛ, але й на інші повстанські групи, що входять до коаліції Армії завоювання.

Related

Політика 5348387373818127728

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item