Поліцейські кришували злодіїв на столичному вокзалі



25 січня У Києві затримали членів організованої злочинної групи з числа діючих співробітників кримінальної поліції.


Затримані правоохоронці сприяли діяльності крадіїв на території Київського залізничного вокзалу. Затримання злочинців відбулося на станції Київ-Пасажирський.



Очолював злочинну групу підполковник поліції – начальник сектору кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський . Він залучив до злочинної діяльності щонайменше 5 оперативних співробітників кримінальної поліції та декілька груп професійних крадіїв, які сплачували правоохоронцям гроші за можливість "працювати" на вокзалі. Крадії систематично ділились із працівниками поліції викраденим у подорожуючих громадян майном, йдеться у повідомленні прес-служби Прокуратури міста Києва.
В межах розслідування проведено понад 35 обшуків за місцем проживання фігурантів злочину та у службових приміщеннях посадових осіб Нацполіції.
Слідчі дії тривають. Злочинцям оголошено підозру у вчиненні особливо важких злочинів. Вони знаходяться під вартою.
"Начальника, заступника начальника та старшого оперуповноваженого одного з управлінь поліції Києва викрили на хабарництві. Перевертні в погонах систематично отримували сотні тисяч гривень за "кришування" столичних веб-студій та будинків розпусти, які діяли під вивіскою масажних салонів".

Related

Гаряча новина 2048980926886565908

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item