Скандальний закон про "три посилки з-за кордону" відстрочили на рік

У той же час ряд змін вступили в силу вже з 1 січня 2018 року
Обмеження на безподаткові пересилання товарів фізичним особам у міжнародних поштових та експрес-відправленнях - не більше трьох протягом календарного місяця сумарною вартістю до 150 євро набудуть чинності з 1 січня 2019 року.
Про це йдеться в опублікованому у виданні Голос України законі Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2018 році (законопроект №6776-д), передає Інтерфакс-Україна.
Починаючи з четвертої посилки, такі посилки будуть обкладатися ПДВ (20%), митом (10%) і акцизом.
Однак зміни правил безмитного ввезення товарів в ручному або супроводжуваному багажі сумою до 150 євро (в аеропортах - до 1000 євро) і вагою до 50 кг для тих, хто був відсутній в Україні більше доби і в'їжджає в країну не частіше одного разу протягом 72 годин, вж набрали чинності (з 1 січня 2018 року).
Згідно зі змінами, при більш частому в'їзді без податків можна ввезти товари тільки на суму до € 50.
Нагадаємо, що в ніч на п'ятницю, 8 грудня, Верховна Рада України ввела обмеження на безмитне ввезення товарів на територію України при самостійному перетині кордону і поштової пересилки.
Ведушие поштові оператори в Україні звернулися до президента Петра Порошенка з проханням ветувати "закон про три посилки".

Related

Суспільство 7389380704976871692

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item