У Кремлі відреагували на перенесення "Мінська"

Пєсков прокоментував пропозицію Трампа

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков вважає маловажним місце, де відбуваються переговори щодо Донбасу. Для Кремля важливим є дотримання мінських домовленостей.

Місце переговорів з врегулювання конфлікту на сході України, які відбуваються в Мінську, не має великого значення. Про це заявив сьогодні, 19 січня, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють РИА Новости.
За його словами, головне - це дотримання мінських угод.
"Дійсно, в даному випадку місце переговорів не має такого великого значення - перше. Значення має прихильність відповідних сторін ідеї безальтернативності мінських домовленостей через брак будь-яких інших домовленостей, прихильність нормандському формату, власне, про що сьогодні йшлося на засіданні Ради безпеки. І знову ж розуміння того, що все, що відбувається на сході України, є внутрішнім конфліктом", - заявив Пєсков, наголосивши, що сторонами конфлікту в даній ситуації є Київ і невизнані республіки Донбасу.
Нагадаємо, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв розповів, що президент США Дональд Трамп під час зустрічі з ним заявив про доцільність перенесення з Мінська переговорів з врегулювання конфлікту на Донбасі.
При цьому в МЗС Білорусі впевнені, що від місця проведення переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі мало що залежить - їх можна перенести куди завгодно, якщо буде впевненість в успіху.

Related

Події у світі 861909943485117635

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item