Обшуки НАБУ в Одесі: ЗМІ повідомили імена перших затриманих

Андрій Амелін
Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали колишнього директора Адміністрації морських портів України Андрія Амеліна і його заступників, повідомляє Думська з посиланням на джерела в правоохоронних органах.
Заступник голови АМПУ з морської і внутрішньої безпеки Сергій Гронський підтвердив інформацію про обшуки.
Інтерес правоохоронців викликало днопоглиблення в Бердянському і Маріупольському портах. Роботи в 2015-2016 роках виконала компанія Техморгідрострой.
Правоохоронці сумніваються як у прозорості конкурсів, так і в оцінці вартості робіт, і в якості виконаного днопоглиблення.
Спершу компанія за 290 млн 310 тисяч гривень зголосилася виконати необхідний обсяг робіт. Потім виявилося, що гавані поглибили недостатньо. 11 грудня 2015 року з ініціативи Амеліна був оголошений ще один конкурс. Держзамовлення отримала все та ж Техморгідрострой, але вже за 712,18 млн грн.
Нагадаємо, співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять обшуки на одному з державних підприємств в Одесі. Пізніше в Бюро підтвердили, що детективи проводять обшуки на території двох областей і Києва у справі про днопоглибленні морських портів в 2015-2016 роках.

Related

Події в Україні 8760379318231710915

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item