Усик здолав Брієдіса і став чемпіоном світу за двома версіями

Усик виграв за рішенням суддів
У півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) у важкій вазі українець Олександр Усик переміг у Ризі латвійця Майріса Брієдіса та завоював титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO.
З перших секунд бою латвійський боксер дав зрозуміти, що не має наміру віддавати перевагу фавориту й успішно діяв першим номером. У другому раунді український важковаговик вирівняв становище, але в той же час не поспішав форсувати події. Суперники діяли на рівних, демонструючи високу швидкість ударів.
Починаючи з п'ятого раунду Усик перехопив ініціативу, тоді як у діях Бріедіс читалася втома. Потужні удари візаві привели до того, що у латвійця з носа пішла кров.
Разом із тим господар рингу мало чим поступався опонентові, який зіткнувся із серйозним опором. Чим менше часу залишалося до кінця поєдинку, тим більше розтинів і крові з'являлося на обличчі Брієдіса.
У заключному раунді українець відзначився потужним початком, але потім віддав ініціативу латвійцю, проте тому не вдалося завдати значної шкоди надійній обороні суперника, не кажучи вже про нокаут.
Як результат, долю бою вирішили судді. Із невеликою перевагою 114:114, 115:113, 115:113 судді віддали перемогу українцю, Усик виграв поєдинок і завоював титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO у важкій вазі, а з ними - і путівку до фіналу.
Інший учасник вирішального бою суперсерії визначиться в дуелі між росіянином Муратом Гассієвим і кубинцем Юніером Дортікосом, яка відбудеться 3 лютого.

Related

Спорт 7682863454987742156

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item