Показали обличчя терористів, які убили українців у Кабулі


Талібан опублікував фото групи із 5 нападників, котрі атакували готель Intercontinental
У мережі з'явилося фото групи терористів, котра здійснила напад на готель InterContinental у Кабулі. У результаті загинули щонайменше 7 українців.
Фото опублікувала терористична організація "Талібан". Вона взяла відповідальність за напад.
На фото зображені 5 чоловіків у військовому спорядженні. Дехто з них тримає в руках автомати.
Раніше повідомлялося про 3-х нападників.
Один із офіціантів готелю розповідав, що їх було приблизно 6 осіб.
Зображення масово поширюється ісламістами в Twitter з підписом "Герої, котрі атакували готель InterContinental в Кабулі. Боролися 14 годин. Ось воно - військо Аллаха. Справжні моджахеди"

О 21:00 у суботу 20 січня група озброєних людей захопила фешенебельний готель InterContinental у столиці Афганістану Кабулі. У будівлі було 150 чоловік, з них 41 іноземець.
Під час атаки вогонь вівся з кількох точок, говорять очевидці. Одні вбивали людей у залі, інші — розстрілювали службу безпеки. Ті втекли без бою. Не мали досвіду, їх найняли 3 тижні тому — говорять співробітники.
Потім терористи заходили ледь не в кожну кімнату, шукали людей та стріляли у них. Часто кидали ручні гранати. Поранені лежали годинами без будь-якої медичної допомоги.
"В результаті нападу загинуло 44 людини, 19 отримали поранення. Серед загиблих є громадяни 14 країн, 10 співробітників авіакомпанії Cam Air. 14 співробітників зникли безвісти", - написав афганський журналіст Білал Сарварі з посиланнями на власні джерела. Серед загиблих щонайменше 7 українців.

Related

Події у світі 8705005031115375373

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item