У Києві затримали чоловіка, який стріляв у власника кав'ярні

Чоловік мав дозвіл на придбання зброї
Прес-служба комунікації поліції Київської області затримала чоловіка, який у ніч на 17 січня відкрив стрілянину по власнику однієї з кав'ярень.
Повідомляється, що конфлікт виник між представниками комунальних служб, які приїхали демонтувати торгові МАФи на Печерську, та підприємцями.
"Сьогодні вночі до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий чоловік вистрілив. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції і екіпажі патрульних", - повідомили в поліції.
Силовики затримали 28-річного киянина в порядку ст.208 КПК України, вилучивши в нього пістолет із магазином і 6 патронів.
Нагадаємо, 13 січня в соцмережах повідомили, що в Києві на вулиці Братиславській під стінами лікарні швидкої допомоги помер безхатько, якого відмовилися лікувати.
Повідомлялося, що людина з травмами від побиття прийшла в лікарню. Але через деякий час його труп помітили біля стіни лікарні.
Працівники лікарні швидкої допомоги в Києві, біля якої було знайдено тіло безхатька, запевняють, що він не звертався за медичною допомогою.
За фактом події розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Related

Гаряча новина 8315803506882166977

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item