У Петербурзі вже вдруге поховали повію, що подавилась презервативом


Петербурзькі ЗМІ 13 січня 2018 року повідомили про дівчину легкої поведінки, яку згубило нехтування технікою безпеки на робочому місці. За аналогічних обставин одна повія вже померла 13 років тому.
Вранці в суботу «5 канал» опублікував інформацію про нещасний випадок, яким нібито займається петербурзька поліція. В основу його лягла смерть жриці любові, чиє тіло виявили в кублі на Великий Пушкарской вулиці. Дівчина загинула вже після надання послуги: за версією видання, що отримав заборонене задоволення клієнт пішов, так нічого й не помітивши. А його скороминуща подруга через недосвідченість вдавилася презервативом. Врятувати її не вдалося. Повідомляється, що, роздумуючи над кваліфікацією, співробітники правоохоронних органів припускали вбивство, але версія не підтвердилася.
Тему підхопили ще кілька видань: деякі посилалися на «5 канал», інші назвали джерелом правоохоронні органи. Тим часом, три дні тому про подаючи повії написав інформаційно-розважальний портал Yoki.Ru. І привів набагато більше подробиць. Наприклад, притон на великий Пушкарской сусідить з Санкт-Петербурзьким інститутом економіки і управління. Однак першість, мабуть, належить недоступному зараз періодичному виданню FederalPost. З посиланням на нього про смерть жриці задоволення на робочому місці писали ще в лютому 2005 року.

Related

Суспільство 4427213906651093948

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item