Справа проти священика УПЦ МП: СБУ провела обшуки

У Запоріжжі СБУ провела обшуки у представників організації Союз православний Радомир
СБУ обшукала представників організації Союз православний Радомир, які надавали охоронні послуги Запорізькій єпархії УПЦ МП.
У Запоріжжі СБУ провела обшуки у представників організації Союз православний Радомир, які надавали охоронні послуги Запорізькій єпархії УПЦ МП, де розгорівся скандал з відспівуванням дитини. Про це в п'ятницю, 12 січня, повідомляє прес-служба відомства.
Так, обшуки були проведені 11 січня в рамках кримінального провадження, відкритого за статтею про порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії.
За даними відомства, оперативники в ході обшуків вилучили незареєстровану автоматичну вогнепальну і холодну зброю, значну кількість патронів, медалі "патріот Росії", проросійську символіку, роздруківки з текстами антиукраїнського змісту.
"Попередньо встановлено і задокументовано, що ГО Радомир надавала так звані "охоронні послуги" Запорізькій єпархії Української православної церкви. Окремі представники останньої порушують рівноправність громадян, чим створюють передумови для міжетнічних і міжконфесійних конфліктів. Вони також виправдовують агресивні дії РФ стосовно України. Тривають слідчі дії", - сказано в повідомленні.


Related

Гаряча новина 8345013572941100066

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item