Розробили додаток, який "узаконить" згоду на секс





Додаток LegalFling юридично оформлює інтимний зв'язок.
Цю програму розробили у Нідерландах. Вона узаконює статевий акт з партнером за допомогою спеціального запиту взаємної згоди, пише Главред.
Як вважають голландські розробники, так можна буде оформити сексуальний зв'язок офіційно, що може стати в нагоді, якщо після один з партнерів захоче звинуватити іншого в зґвалтуванні.
Висловлюючи згоду на статевий акт через додаток, користувач укладає юридичну угоду і погоджується на певні правила. Серед них згода на відео- і фотозйомку, використання контрацепції, відсутність венеричних захворювань, можливість застосування елементів БДСМ і ненормативної лексики.
71-річного Сільвестра Сталлоне звинувачують у примушенні до сексуального контакту 16-річної дівчини, котрі він вчинив у 1986. Актор відкидає звинувачення.
Журналісти Dayli Mail посилаються на поліцейський протокол за липень 1986. В документі йдеться, що актор, котрому тоді виповнилося 40 років, примусив дівчину до сексу втрьох — з ним та його охоронцем. Потім Сталоне пригрозив їй фізичною розправою, якщо вона розповість про це комусь, йдеться в документі. Акт насильства трапився в готелі Las Vegas Hilton у перерві між зйомками фільму "Щосили" (Over the Top ).

Related

Технології 4360852007527496560

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item