У Києві сталася стрілянина біля Святошинського суду

У Києві сталася ще одна стрілянина - біля Святошинського суду, за адресою Жилянська, 142

За даними ЗМІ, конфлікт стався під час судового засідання щодо нелегальної діяльності однієї з транспортних компаній. На місці працюють лікарі, патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група.

 
Біля будівлі столичного Святошинського суду в понеділок, 29 січня, сталася стрілянина. Як повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало агентству  УНН, є постраждалі.
 
"Зараз попередньо відомо, що біля будівлі Святошинського суду сталася перестрілка, в результаті якої є постраждалі. На місці працюють слідчі", - сказав він.
 
За даними спільноти Київ Оперативний, поранення отримали троє людей. "Двоє від написання заяви відмовилися, а ось третій з вогнепальним пораненням "п'ятої точки" госпіталізований", - йдеться на сторінці спільноти у Facebook.




За даними користувачів, стрілянина сталася під час судового засідання щодо нелегальної діяльності однієї з транспортних компаній.
 
Раніше сьогодні в Шевченківському районі столиці в приміщенні Національної лотереї стався конфлікт між співробітниками двох приватних охоронних фірм, який закінчився стріляниною. В результаті загинула одна людина, ще одна поранена.

Related

Гаряча новина 6582392156931107336

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item