Радник Трампа: РФ впливає на президентські вибори в Мексиці

Герберт Макмастер
Російський уряд запустив складну кампанію з впливу на президентські вибори в Мексиці, заплановані на липень 2018 року, заявив радник адміністрації США з національної безпеки Герберт Макмастер, пише Reuters.      
За його словами, вже є докази втручання Росії в мексиканські президентські вибори, намічені на липень.
"Ми зрозуміли, що це дійсно складна спроба поляризувати демократичні суспільства і спільноти, налаштувати їх один проти одного", - сказав Макмастер у раніше невідомому відеозапису від 15 грудня, який опублікував у Twitter репортер мексиканської щоденної газети Reforma.
Радник Трампа додав, що уряд США стурбований використанням Росією сучасних кібер-інструментів для пропаганди та дезінформації.
Як наголошується в повідомленні, Кремль неодноразово заперечував звинувачення з боку американських спецслужб та інших осіб у втручанні в іноземні вибори.
У липні в Мексиці відбудуться президентські вибори. Згідно з опитуваннями громадської думки, лідером у президентській гонці є колишній мер Мехіко Андерс Мануель Лопес Обрадор, який керує антикорупційною платформою.
Нагадаємо, директор Центрального розвідувального управління Майк Помпео заявив, що Росія і інші намагаються підірвати вибори в США, наступне велике втручання заплановано на листопад 2018 року, коли в Штатах відбудуться вибори до Конгресу.

Related

Події у світі 8852462801807036031

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item