Аеропорт Кеннеді в Нью-Йорку обмежив прийом рейсів через прорив водопроводу

Четвертий термінал аеропорту перестав приймати міжнародні рейси через прорив водопроводу та підтоплення
У неділю, 7 січня, аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку додатково обмежив прийом рейсів через прорив водопроводу в одному з терміналів, йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту в Twitter.
Згідно з повідомленням, четвертий термінал аеропорту перестав приймати міжнародні рейси через прорив водопроводу та підтоплення.
"Прорив водогону в четвертому терміналі аеропорту імені Джона Кеннеді привів до припинення обслуговування міжнародних рейсів у цьому терміналі. Пасажирам необхідно зв'язатися з їх авіакомпаніями для уточнення інформації про польоти", - йдеться в повідомленні.
У прес-службі також уточнили, що аварія не позначилася на відправленні міжнародних рейсів з аеропорту.
Очевидці опублікували в Twitter відео з терміналу. На ньому видно, що частина будівлі виявилася затоплена, зі стелі ллється вода, а в приміщенні стоять клуби пару.



Water main break adds insult to injury at weather-plagued airport. Cascades of water flooded customs hall in Terminal 4. Customs closed, planeloads of people stuck on flights that already landed. Other flights diverted elsewhere. 





Раніше повідомлялося, що аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку обмежив число вхідних рейсів через пасажирів, які скупчилися в аеропорту і негоди.

Related

Події у світі 6290309174840201894

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item