Літак США провів розвідку біля Криму

Літак P-8A Poseidon

Poseidon пролетів вздовж всього південного узбережжя півострова. Внаслідок чого наблизився до Севастополя на відстань приблизно 40 кілометрів.

Патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon зробив багатогодинний розвідувальний політ біля узбережжя анексованого Криму, а також Краснодарського краю РФ. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на західні авіаційні ресурси.

"Морський розвідник з бортовим номером 168 432 і позивним PS156, що вилетів з авіабази Сігонелла на Сицилії, спочатку зробив підліт до узбережжя Краснодарського краю і курсував в районі Новоросійська і Анапи", - йдеться в повідомленні.
Потім, пролетівши в зворотному напрямку вздовж всього південного узбережжя Криму, американський морський розвідник тривалий час кружляв на захід від Севастополя, часом наближаючись до нього на відстань приблизно 40 км. Після чого він продовжив політ над акваторією Чорного моря поблизу західного краю півострова.
При цьому при польоті поблизу узбережжя Poseidon знижувався до восьми тисяч метрів.
З початку року це вже, щонайменше, шостий політ американських розвідувальних літаків поблизу російських кордонів на Чорному морі.
Як повідомлялось, 7 січня важкий безпілотник Global Hawk і Poseidon ВМС США кілька годин курсували уздовж всього узбережжя Криму на Чорному морі.

Related

Події в Україні 4521296038387253063

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item