Доба в АТО: диверсанти покинули пораненого, тікаючи від куль ЗСУ


Російські найманці продовжують порушувати режим тиші на фронті.
На Донецькому напрямку ворог активізувався на Приазов'ї. Тут в районі Широкиного направили до позицій сил АТО диверсійно-розвідувальну групу. Тікаючи від вогню ЗСУ, кинули на полі бою пораненого. Про це повідомляє штаб АТО.
"Українські оборонці помітили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, що рухалася у бік наших позицій. Коли відстань стала критично близькою, наші воїни відкрили вогонь зі стрілецької зброї та змусили диверсантів відійти. Противник покинув на полі бою одного пораненого. Силами наших оборонців його було евакуйовано з поля бою та надано медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.
Також сказано, що у вечірній час в цьому ж районі окупанти неодноразово вели вогонь з важких мінометів. Понад півтора десятка мін 120-мм калібру розірвалися поблизу позицій ВСУ у Широкиному і Водяному.
Загалом, за минулу добу, бойовики 7 разів порушили режим тиші. Обстріли тривають, як на донецькому напрямку фронту, так і на луганському. Терористи використовують озброєння, яке повинно бути відведено від лінії розмежування.
"З огляду на те, що ворожі обстріли несли загрозу життю наших захисників, українські воїни були змушені в одному з випадків відкривати вогонь з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями", - повідомляє штаб.
В результаті боїв жоден український військовослужбовець не постраждав.
Українські військові на позиціях в авдіївській промзоні на Донбасі, де не вщухають обстріли, відзначили напередодні Богоявлення або Хрещення Господнє.

Related

Події в Україні 5013378818397782705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item