Затримали банду на чолі з регіональним керівником Опоблоку


У Миколаєві затримали на гарячому членів злочинної організації, керівником якої був заступник голови фракції "Опозиційний блок" Миколаївської міської ради Ігор Копійка.
Про це написав у своєму Facebook генеральный прокурор України Юрій Луценко.
"Сьогодні ввечері в Миколаєві поліцією і прокурорами затримано на місці злочину членів злочинної організації, керівником якої є заступник голови фракції "Опозиційний блок" Миколаївської міської ради Копійка І. Н. за участю свого сина Копійки М. І., помічника, двох керівників підконтрольних йому підприємств у сфері ЖКГ", - написав Луценко.
Генпрокурор повідомив, що угруповання систематично протягом 2016-2017 років здійснювало розкрадання бюджетних коштів. У грудні 2017 року члени ОЗГ, намагаючись приховати свою злочинну діяльність, були викриті у передачі хабара в сумі 250 тис. гривень співробітника прокуратури, який заздалегідь повідомив про це своє керівництво. В даний час 5 учасників групи затримано.
"Нехай присниться їм мультик", - такими словами закінчує свій пост Юрій Луценко, тим самим натякаючи на причетність затриманих до так званої ОЗГ "Мультика".
Нагадаємо, що ватажок ОЗГ Михайло Титов, відомий у Миколаєві як "Мультик" разом із чотирма спільниками, був затриманий правоохоронцями в серпні 2017 року.
Тоді Юрій Луценко заявив, що затримані підозрюються в створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 років займалася погрозами, вбивствами, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, викраденнями, привласненням майна державних коштів.
Члени ОЗГ встановили контроль за діяльністю політичних партій і впливали на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади та місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об'єднання в місцях позбавлення волі Миколаївської області.

Related

Суспільство 5976800544262852718

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item