Укравтодор назвав дороги, які відремонтує

В Україні триватиме масштабний ремонт доріг

Зараз Укравтодор відповідальний майже за 47 тисяч кілометрів доріг міжнародного і національного значення.

 
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) планує здійснювати ремонти основних коридорів державного значення за маршрутним принципом. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.
 
Також повідомляється, що 11 січня Кабінет Міністрів затвердив концепцію Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на п'ять років.
 
Згідно з програмою ремонту доріг, у 2018 році Укравтодор продовжить роботи на основних коридорах: Gо Highway, М-03, М-05, М-01, Н-08, Н-31.
 
Особливу увагу буде приділено дорогам на сході країни: Р-46 Харків - Охтирка, М-03 Харків - Слов'янськ - Краматорськ, Р-07 Чугуїв - Мілове.

На півдні країни проводитиметься ремонт на ділянках доріг: М-15 Одеса - Рені (з обходом м. Рені), Н-14 Кропивницький - Миколаїв, Н-11 Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв, запланований ремонт моста через Хаджибейський лиман (дорога М -05).
 
На заході України ремонти проводитимуть на ділянках таких доріг: Н-22 Рівне - Луцьк - Устилуг, М-21 Житомир - Вінниця, Н-10 Івано-Франківськ - Стрий, Н-03 Житомир - Хмельницький - Чернівці. Також запланований ремонт короткої траси від Мукачевого до Чопа по дорозі М-24/М-25.
 
За кошти МФО почнеться реконструкція Північного обходу Житомира, реконструкція Gо Highway у Хмельницькій області і продовжиться реконструкція М-03 на ділянці Лубни - Полтава.
 
В Укравтодорі нагадали, що з 1 січня в рамках децентралізації доріг 123 105 км доріг місцевого значення передані в відповідальність місцевої влади.
 
Відзначається, що зараз Укравтодор відповідає за 46 985 км доріг міжнародного і національного значення.
 
Як повідомлялось, раніше в Укравтодорі розповіли, коли почнуть будувати платні дороги в Україні, і що для цього необхідно.

Related

Події в Україні 2604787799807589567

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item