Колишній гендиректор Укрспирту готував убивство Авакова


У Генпрокуратурі заявили, що злочинне угруповання разом з екс-гендиректором держпідприємства "Укрспирт" Михайлом Лабутіним готувало вбивство глави МВС Арсена Авакова.
Про це заявила прес-секретар генерального прокурора Лариса Саргану Facebook.
Завдяки спільним зусиллям представників Головної військової прокуратури, слідчих Головного слідчого управління НП, департаменту контррозвідки СБУ, департаменту карного розшуку НП та департаменту внутрішньої безпеки НП викрито злочинну структуру та припинено діяльність організації.
19 грудня 2017 року одночасно провели 60 обшуків по всій України.
"Затримано шістьох активних учасників злочинної організації. Керівника злочинної організації, яким є колишній директор ДП "Укрспирт", затримано на території Румунії, куди направлено запит щодо його екстрадиції в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності", - зазначила Сарган.
Румунський суд відмовився задовольнити апеляцію затриманого на застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на час проведення екстрадиційної процедури.
"Встановлено, що учасники зазначеної злочинної організації планували вчинення умисних вбивств інших осіб, серед яких і міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена Борисович", – написала прес-секретар.
Всі затримані будуть триматися під вартою без визначення розміру застави.
Триває досудове розслідування.
Правоохоронці затримали групу підозрюваних у вбивстві в.о. директора Укрспирту Віктора Панкова. Повідомив на прес-конференції глава Нацполіції Сергій Князєв

Related

Гаряча новина 6991018552435127476

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item