У Харківській області затримали чоловіка, який воював за ЛНР - СБУ

У бійця ЛНР вилучили три гранати

Чоловік був раніше судимий за вбивство, а по виходу із в'язниці працював у "міліції ЛНР". Під час затримання у нього вилучили три бойові гранати.

 
У Харківській області був затриманий житель Чугуєва, який воював за самопроголошену ЛНР. Про це в середу, 24 січня, розповів керівник прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.
 
Правоохоронці встановили, що житель Чугуєва в 2014 році приєднався до незаконних військових формувань ЛНР після свого "умовно-дострокового звільнення" з виправної колонії на території Луганської області, де він із 2008 року відбував покарання за умисне вбивство.
 
Абдула уточнив, що затриманий був у складі так званої "міліції ЛНР", брав активну участь у бойових діях проти сил АТО, в яких був поранений.
 
Після поранення чоловік вирішив повернувся в Харківську область. Оперативники спецслужби затримали чоловіка в його ж будинку в Чугуєві, де він переховувався від правоохоронних органів. Під час обшуку житла співробітники СБУ вилучили три бойові гранати.
 
У цій справі проводиться розслідування.
 
Нагадаємо, в Івано-Франківській області затримано бізнесмена, який виготовляв і поставляв військове спорядження самопроголошеної ДНР.

Related

Події в Україні 9139424091193080334

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item