Убивцю знайшли завдяки селфі з жертвою

Селфі на Facebook допомогло правоохоронцям через 4 роки знайти убивцю 18-річної Брітні Гергол з Канади.
Роуз Антуан, нині 21-рік, виказала сама себе . Запостила селфі, на якому було видно знаряддя злочину, передає ВВС.
Брітні знайшли задушеною в канадському місті Саскатун 25 березня 2014. Поруч лежав пояс. Він був знаряддям вбивства — встановили експерти. Власника знайти не вдавалося протягом 4 років.


Роуз запостила селфі разом з Брітні за кілька годин до смерті жінки. Придивившись до нього, поліціянти побачили на жінці пояс із місця злочину.
Автор: Facebook
Пояс Роуз Антуан (ліворуч) “засвітився” на селфі на Facebook.
4 роки тому Роуз збрехала копам. Розповіла: того вечора вони були на вечірці в будинку друзів. Збиралися продовжити в кількох барах. Брітні кудись пішла із невідомим чоловіком, якого зустріла на вулиці.
Наступного дня після гулянки Роуз написала на сторінці Брітні у Facebook: "Де ти? Нічого не чула від тебе. Сподіваюся, ти дістала додому безпечно". Поліція говорить — намагалася забезпечити собі фальшиве алібі.
Під тиском доказів Роуз зізналася: обоє були сильно напідпитку і під дією марихуани. Посварилися. Вона зняла пояс і задушила подругу.
На суді заявила, що кається в скоєному. Це врахували. Жінка відбуде 7 років в'язниці.
Роуз та Брітні були "не розлий вода", говорять знайомі.
"Я ніколи не пробачу собі. Що б я не говорила і не робила, це не поверне її назад. Мені дуже, дуже прикро. Цього не мало статися", - сказала підсудна. Її адвокат заявив: над жінкою знущалися усиновлювачі.
У Австралії в 2012 році спіймали злочинця, який 6 років ховався в зоопарку. Малкольм Наден викрав і вбив свою кузину. Розбещував 15-річну дівчинку в місті Даббо. В 2005 сховався від поліції у зоопарку. Спав у вольєрі для носорогів. Крав корм для слонів та вибирав прострочену їжу зі смітників..

Related

Події у світі 366714281878708770

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item