Мер Тернополя заявив про відмову міста від маршруток-порушників

З 1 лютого у Тернополі хочуть відмовитися від маршруток
Тернопільська міська рада розірве договори з приватними перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів маршрутками та не виконують умов договору, вже з 1 лютого, заявив міський голова Сергій Надал.
Відмову міста від маршруток мер пояснив низькою якістю надання послуг та недотримання перевізниками умов договору щодо впровадження системи електронних квитків.
Надал перерахував зауваження, які влада має до перевізників. Це не дотримання графіків роботи та завчасне припинення обслуговування визначених маршрутів.
"Спостерігається перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу, недотримання та ігнорування електронної системи оплати за проїзд, зокрема фальсифікація квитків та відмова приймати оплату за проїзд електронними проїзними картками", - йдеться в повідомленні мерії.
Перед цим рішенням влада організувала рейди органами контролю та правоохоронцями на дотримання умов договору.
Рішення не стало несподіванкою. Ще 22 січня у Тернополі пригрозили відмовою від маршруток через саботаж системи е-квитків.

17 січня 2017 року Верховна Рада підтримала закон, який дозволить вводити електронні квитки в міському транспорті. Повноваження вводити електронні квитки в міському пасажирському транспорті незалежно від форми власності отримують місцеві органи самоврядування.

Related

Події в Україні 1508096540554514142

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item