ВР схвалила допуск іноземних військових в Україну

Рада згодна на допуск іноземних військових

Парламент проголосував за законопроект про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у військових навчаннях.

 
Верховна Рада підтримала законопроект про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у військових навчаннях. За відповідний законопроект сьогодні, 18 січня, проголосували 235 народних депутатів, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
Як зазначається, перед голосуванням депутати підтримали розгляд законопроекту за скороченою процедурою.
 
Згідно з документом, в Україні планується провести багатонаціональні навчання з підготовки підрозділів збройних сил, українсько-американські навчання Репід Трайдент-2018, українсько-американські навчання Сі Бриз-2018, багатонаціональні навчання "Світла лавина - 2018", багатонаціональні навчання "Чисте небо - 2018" і українсько-румунські навчання Риверіан-2018.
 
Законопроект передбачає допуск на територію України відповідних підрозділів зазначених держав для участі в навчаннях у рамках військового співробітництва.
 
Нагадаємо, 21 грудня 2017 року президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про допуск підрозділів іноземних збройних сил в Україну для участі у військових навчаннях у 2018 році.

Related

Політика 7399254673152951543

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item