Справа угруповання Януковича: Азарова і Арбузова оголосили в розшук


Колишніх прем'єра Миколу Азарова і голову Нацбанку Сергія Арбузова оголосили в розшук.
Про це у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко.
"У ході розслідування кримінального провадження відносно злочинної організації Януковича оголошено про підозру та оголошено в розшук: колишньому прем`єр-міністру Азарову за фактом співучасті у незаконному заволодінні видобутим ПАТ "Укргазвидобування" та ПАТ "Укрнафта" скрапленим газом в особливо великих розмірах, що заподіяло державі шкоди у розмірі 2,2 мільярдів гривень;
- колишньому голові Національного банку Арбузову за фактом співучасті у заволодінні грошовими коштами ДАТ "Чорноморнафтогаз" в сумі 3,2 мільярдів гривень при купівлі двох самопідіймальних бурових установок В312 і В319", - повідомив він.
Генпрокурор також повідомив: "Затримано Н. Ігнатченко та А. Фролова, які підозрюються у відмиванні через підконтрольні підприємства-нерезиденти коштів, здобутих членами ОЗУ. Сьогодні їм обирається запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або застава у розмірі 1 мільярд гривень".
Микола Азаров обіймав посаду прем'єр-міністра з 11 березня 2010 року по 28 січня 2014-го. Після Євромайдану в лютому 2014 року виїхав з країни. Неодноразово виступав на російському телебаченні. Нині проживає на території РФ.

Related

Політика 8812517964066355822

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item