"Плівки Курченка": У ГПУ заявили, що Саакашвілі відмовився від експертизи свого голосу

Міхеіл Саакашвілі
Колишній очільник Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі відмовляється надати зразки свого голосу для проведення експертизи аудіозаписів розмови з українським олігархом Сергієм Курченком.
Про це в інтерв'ю 5 каналу розповів заступник генерального прокурора України Євген Єнін, передає Інтерфакс-Україна.
"Він жодним чином не сприяє ефективному розслідуванню цього кримінального провадження, оскільки він вже кілька разів відкинув наші клопотання надати зразки своєї мови", - сказав Єнін.
За його словами, найближчим часом будуть оприлюднені результати офіційної експертизи аудіозаписів розмов Саакашвілі і бізнесмена-утікача Курченка.
Нагадаємо, що Міхеіла Саакашвілі підозрюють у сприянні членам злочинного угрупованняоточення колишнього президента Віктора Януковича. Інкримінована йому стаття Кримінального кодексу передбачає від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі.
Генеральна прокуратура підозрює, що політичну діяльність Саакашвілі спонсорував український олігарх Сергій Курченко, який разом з іншим оточенням Віктора Януковича втік з України. Гроші мали піти на організацію "акцій непокори" для усунення чинної влади в Україні.
ГПУ вважає, що Саакашвілі отримав від Курченка $500 тисяч для проведень акцій протесту, і було оприлюднено аудіозапис на підтвердження цих підозр. Саакашвілі заявив, що не знайомий з Курченком.

Related

Політика 5937322441686058940

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item